OM OSS

Kompetanse og tillit - bygd gjennom mer enn 40 år

Røinås Bilforretning er ett komplett bilhus som holder til i Vågsbygda rett utenfor Kristiansand sentrum. Vi har vært i bilbransjen i over 40 år, noe som har gitt oss en helt unik posisjon i markedet. Bedriften fremstår i dag som en solid og velrenommert aktør i regionen.

Forretningen ble etablert i 1967 og omsetter i dag for ca 130 mill. kroner. Antall ansatte er ca 34 travle medarbeidere. 

Vårt bilsenter består i dag av salgsavdeling nye biler for merkene Hyundai og Mazda, bruktbilavdeling, mekanisk verksted, karrosseri verksted. lakkerings verksted og delelager/butikk.    

Vår målsetting er å ha fornøyde kunder, og vi setter stor pris på enhver konstruktiv tilbakemelding enten du har kjøpt bil hos oss, benyttet deg av verkstedstjenester eller vært i kontakt med oss på andre måter.

Hos oss får du personlig og god kundeservice! Vi hjelper deg med alt som omhandler din bil, og vil alltid strekke oss til det ytterste for at du som kunde skal være fornøyd. Med et bredt utvalg av ulike bilmodeller, forskjellige avdelinger med topp moderne utstyr, garanti -og serviceavtaler samt kvalifiserte ansatte som yter personlig og god kundeservice kan vi tilby deg kvalitet, trygghet og tilfredshet rundt ditt bilkjøp og din fremtid som bileier. Stikk innom for en bilprat!
Share by: