Hyundai Tucson

 • Forandring fryder

  Den helt nye Hyundai Tucson er utviklet og designet
  for å imponere på alle måter.
  Fremtidsrettet og kraftfullt design,
  imponerende teknologi og kjøreegenskaper
  i toppklasse.
  Med nye Tucson settes standarden for
  Hyundais retning som et premium bilmerke.

Kontakt oss på : salg@rbil.no
Ring oss i dag på: 38 00 37 50

SMART BAKLUKEBETJENING

Bakluken åpner seg automatisk, og du får enkel tilgang til lasterommet. Funksjonen gjør at bakluken åpner seg når man står bak bilen med nøkkelen i lommen også kalt "bæreposefunksjon" fordi luken åpner seg uten å at du må gjøre noe aktivt.

KLASSELEDENDE LASTEKAPASITET

Bagasjerommet har 513 liters laste­kapasitet, og kan utvides til 1503 liter ved å folde ned baksetene. Varier sete- og lastekapasiteten ved å utnytte 60/40-løsningen.

SYV ÅRS FRI KARTOPPDATERING

Nytt navigasjonssystem med TomTom Live® Services. Du kan fritt ­oppdatere navigasjonen ved service hos forhandler i syv år, og har tilgang til vær- og trafikkmeldinger på den 8" berøringsskjermen.

Ryggekamera

Smart baklukebetjening

Se video av vår helt nye Tucson

DESIGN

Kraftfullt design – avansert teknologi

Hyundais nye designspråk er preget av et kraftfullt og elegant design. Bilens stilfulle linjer og kraftige detaljer gir en fornemmelse av at bilen til en hver tid er i bevegelse – alltid klar til å ta deg med på tur. Nye Tucson er svært smidig i bytrafikken samtidig som den byr på SUVens allsidighet.

Nye Tucson gir deg en kjøreopplevelse vi garanterer du vil sette pris på.

Design og konsept

I en kommentar rundt nye Tucson uttaler Peter Schreyer, president og sjefsdesigner:

"Our new compact SUV will be a big step forward for the Hyundai brand globally. The All-New Tucson has a bold and athletic presence and a proud stance. Its design is characterised by flowing surfaces, bold proportions, sharp lines and most important our brand signature hexagonal grille."

LED + HALOGEN FRONTLYKTER

Høyytelses LED lykter gir et klart og sterkt lys. LED panelene som omfavner panseret gir Tucson et tøft og sporty utseende.

HEKSAGONAL GRILL

Den heksagonale grillen gir et stilsikkert midtpunkt i bilens design. Grillen fåes i mørk sølv (standard) eller den lekre krom finishen.

TÅKELYS OG LED-KJØRELYS (DRL)

Lavtmonterte tåkelys gir ekstra sikkerhet i dårlig vær. For økt synlighet og eleganse, er det plassert LED kjørelys over frontlyktene.

Aerodynamisk design

I tillegg til et elegant utseende gir det nye designet også forbedret aerodynamikk og redusert støy.

UTVENDIG SPEIL MED BLINKLYS

Godt synlige blinklys montert i sidespeilet gjør kjøreturen tryggere. 

ASSYMETRISKE HJULBUER

De assymetriske hjulbuene skaper en intuitiv følelse av bevegelse fremover, samtidig som de gir Tucson et sporty utseende.

SIDELIST

Sidelistene er designet for å koble sammen hjulbuene, og gir et sporty uttrykk.

BAKRE VINDUSVISKER

Den bakre vindusviskeren er pent integrert i bakluken.

BAKSPOILER MED HØYTMONTERT BREMSELYS (HMSL)

Bremselyset er integrert i takspoileren for maksimal synlighet og sikkerhet. 

Smart og praktisk

Med det som sannsynligvis er markedets mest elegante løsning åpner du bakluken på Tucson kun ved å stå bak bilen i noen sekunder. Varier sete- og lastekapasiteten ved å utnytte 60/40-løsningen både ved å regulerere seteryggene og ved å legge ned seteryggene for maksimal plass

Ryddig, elegant og oversiktlig

Interiøret i Tucson er ryddig, elegant og oversiktlig. Instrumentene er intuitivt plassert for bedre brukervennlighet og kjøreglede.

VENTILERTE SETER

Forfriskende og avkjølende effekt på varme dager gjør kjøreturen ekstra komfortabel. Setet har 8-veis elektrisk justering, sjåføren har i tillegg elektrisk korsryggstøtte.

PANORAMA SOLTAK

Soltaket er 30% større enn tidligere modeller, og det åpnes enkelt ved å trykke på en knapp. Den innebygde vindskjermen ­reduserer støy, og sørger for at det ikke blir så mye vind inn i selve kupéen.

OPPVARMEDE SETER OG RATT

Det er svært innbydende på en vintermorgen med oppvarmede seter og et oppvarmet ratt. 

JUSTERBARE SETERYGGER BAK

Justering av seteryggen er både komfortabelt for passasjerene og svært praktisk om man trenger litt bedre plass i bagasjerommet. Ved å rette opp seteryggene blir bagasjerommet større, samtidig som de tre seteneplassene fortsatt kan benyttes til passasjerer.

"SUPERVISION" INSTRUMENTDISPLAY

En 4,2" fargeskjerm i bilens instrumentpanel gir et brukervennlig og tydelig informasjonsbilde av nyttig kjøreinformasjon.

AUTOMATISK KLIMAANLEGG

To-some klimaanlegg tillater at sjåføren og passasjeren kan velge ønsket temperatur individuelt. Det er også en egen antidugg funksjon som automatisk sørger for duggfrie ruter på enkelte modeller.

Multifunksjonsratt

Sjåføren kan betjene er rekke funksjoner og samtidig ha begge hendene på rattet. Oppvarmet ratt er innbydende på en kald vintermorgen.

SIKKERHET

AUTOMATISK NØDBREMS (AEB).

Et radar- og kamerabasert frontkollisjons­system (FCWS) varsler føreren om potensielle farer og bremser automatisk i forhold til andre kjøretøy og fotgjengere.

BLINDSONEVARSLER (BSD)

Sensorer montert på baksiden av bilen varsler deg i sidespeilet om en bil kjører inn i blindsonen din og gir et lydsignal hvis du blinker for å skifte fil.

AKTIV FILSKIFTEASSISTENT (LKAS)

Om du skifter fil uten at det blir gitt blinklys-signal på forhånd, vil LKAS oppfatte dette som en fare og respondere enten ved et lydsignal eller ved å aktivt gå inn og korrigere kjøreretningen slik at bilen holder seg i filen.

Stabilitetskontroll (VSM)

Stabilitetskontroll (VSM). Ved å koordinere ESP og den elektriske servostyringen (MDPS) sørger dette systemet for at styrestabiliteten opprettholdes i svinger, ved raske filskift og på vei med varierende veigrep.

Bremsekontroll (DBC) og bakkestartassistent (HAC)

Bremsekontroll (DBC).

Når du kjører ned bratte bakker, hjelper bremsekontrollen deg å holde en jevn, kontrollert fart uten at du må bruke bremsene.

Bakkestartassistent (HAC).

Bakkestart har aldri vært enklere. Assistenten aktiverer bremsene for å hindre at Tucson ruller bakover når du setter bilen i bevegelse.

Automatisk parkeringsassistent (SPAS)

Automatisk parkeringsassistent (Smart Parking Assist System SPAS) gjør lukeparkering til en lek. Med smartparkfunksjonen søker systemet etter parkeringsplass mens du kjører. Når en luke er identifisert, parkerer Tucson seg selv uten at du trenger å gjøre annet enn å regulere gass og brems.

Advanced Traction Cornering Control (ATCC)

Med denne utvidelsen av ESP-systemet forbedres ytelsen gjennom svingen ved at 4WD-systemet kobles inn og det innerste hjulet som har minst veigrep bremses ned og overfører kraft til hjulene som har best veigrep. Elektroniske sensorer utligner altså tapt veigrep og korrigerer kraften på hjulene. På denne måten forhindrer ATCC hjulspinn og forbedrer fremkommeligheten på vinterføre og i terreng.

ELEKTRONISK PARKERINGSBREMS

Den kompakte parkeringsbremsen frigjør innvendig plass mellom forsetene.

DEKKTRYKK OVERVÅKNINGSSYSTEM (TPMS)

Hvis lufttrykket i et dekk blir for lavt vil dekktrykk overvåkningssystemet (TPMS) varsle deg om status umiddelbart.

BILEN ER UTSTYRT MED 6 KOLLISJONSPUTER

Nye Tucson er utstyrt med front-, side- og gardinkollisjonsputer, som beskytter både deg og passasjerene dine hvis turen tar en uventet retning.

Ytelse

Ny 1.6 T-GDi motor med 7-trinns DCT

Nye Tucson er tilpasset det europeiske markedets høye krav til moderne biler, og er derfor utviklet med det siste av teknologiske nyvinninger. Dagens teknologi gjør det mulig å produsere større kraft og moment fra mindre motorer og samtidig redusere drivstofforbruket. I kombinasjonen med den nye 7-trinns DCT automatkassen gir motoren i nye Tucson en perfekt balanse mellom ytelse, lavt forbruk, effektive girskift og bedre kjørekomfort.

7-trinns DCT automatkasse

Den nye 7-trinns DCT automatkassen gir Tucson sporty kjøreegenskaper med en perfekt balanse mellom ytelse, lavt forbruk, effektive girskift og bedre kjørekomfort.

Avansert 4WD-system

På glatt føre kobles 4WD-systemet automatisk inn for bedre veigrep og fremkommelighet. I ekstreme situasjoner kan 4wd-systemet låses for optimal fremkommelighet.

McPherson hjuloppheng foran

Det forbedrede hjulopphenget gir mer eksakt styring og en mer komfortabel kjøring.

Multi-link hjuloppheng bak

Optimalisert hjulopphenggeometri forbedrer både kjørekomforten og kjørestabiliteten.
Ønsker du å prøvekjøre Huyndai Tucson?
KLIKK HER
Share by: