Hyundai ix20

  • Hyundai ix20

    Inspirert av hverdagen din

  • Hyundai ix20

    Inspirert av hverdagen din

Kontakt oss på : salg@rbil.no
Ring oss i dag på: 38 00 37 50

Kompakt på utsiden - romslig innvendig

ix20 er en svært fleksibel flerbruksbil. Bilen er kompakt og lettmanøvrert og har praktisk og romslig kupe med god plass til store og små. Delikat materialvalg og praktiske detaljer gjør kjøreturen komfortabel og opplevelsesrik.

Effektive motorer med lavt utslipp

Bluedrive teknologi gjør motorene effektive og utslippsvennlige med lavt drivstofforbruk.

Sikkerhet i høysete

ix20 er utstyrt med det siste av sikkerhetsutstyr. Bilen ble belønnet med topp score, fem stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstest som favner både fører, passasjerer og omgivelser.

DESIGN

Til og fra et møte, barn til og fra barnehage og skole eller en weekendtur med familien – våre bilbehov er varierende fra dag til dag. ix20 er allsidig og fleksibel med alt du trenger av teknologi og sikkerhet for å nyte en komfortabel kjøretur uansett hvor veien går.

Hovedlykter

Hovdelyktene på ix20 er et designelement som gir bilen særpreg og et moderne utseende. Lysene har teknologi som gir god sikt, selv på mørke norske skogsveier.

Utvendig speil med blinklys

ix20 leveres med elektrisk foldbare og oppvarmede speil. LED blinklys i speilene øker sikkerhet og synlighet i trafikkbildet.

Fleksibel seteløsning

Baksetene kan legges ned eller splittes i 40/60-løsning for frakt av lange gjenstander. Gulvet i bagasjerommet har to trinn slik at du kan velge mellom helt flat lasterom med nedfelte seter eller et dypt og romslig bagasjerom med setene oppe.

Midtkonsoll

Midtkonsollen i ix20 er oversiktlig og lettbetjent. Det automatiske klimaanelegget gjør bilturen behagelig enten det det er en kald vinterdag eller en varm sommerdag.

SIKKERHET

Elektronisk stabilitetskontroll

ESC er et system som hjelper sjåføren i situasjoner hvor det er fare for å miste kontroll over bilen. Systemet overvåker hjulhastigheten og kursavvik, og tilfører bremsekraft individuelt til ett eller flere hjul. Dette hjelper til med å redusere motoreffekt til hjul med dårlig grep, og hindrer dermed hjulspinn og skrens.

Bakkestartassistent

Med bakkestartassistenten starter du enkelt bilen i motbakke uten fare for at den ruller bakover. Du får myke og kontrolerte bakkestarter og slipper ubehag som kvelning av motor, rusing og bruk av håndrekk

Seks kollisjonsputer

Sikkerhet er satt i høysetet i ix20. Nye kollisjons-puter med lavere trykk forhindrer skader som kan oppstå grunnet aktivering av kollisjonsputer. Systemet består av kollisjonsputer foran og gardinkollisjonsputer på sidene foran og bak for å minimerer skader for sjåfør og passasjerer ved kollisjon.

Ytelse

1.6 Bensin

Motorvolum : 1,591 cc
Max. effekt : 125ps / 6,300rpm
Max. dreiemoment : 15.9kg·m / 4,200rpm
CO₂(g/km): fra 139 til 154

 
Velg mellom 1.4ℓ og 1.6ℓ bensin motor.

6-trinns manuell girkasse med girskiftindikator


4-trinns automatkasse

BILDEGALLERI

Ønsker du å prøvekjøre Huyndai ix20?
KLIKK HER
Share by: