Hyundai i40

 • Nye i40 stasjonsvogn

  Nye i40 stasjonsvogn har fått en ansiktsløfting
  som innebærer mye mer enn nytt utseende.

 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
Kontakt oss på : salg@rbil.no
Ring oss i dag på: 38 00 37 50

Stilfull fra første blikk

Den heksagonale grillen har en sporty utforming, og er et svært stilsikkert midtpunkt i bilens design. Hyundai i40 er utstyrt med subtile elementer i krom rundt nummerplaten og Hyundai-logoen, for å gi en enda sterkere følelse av kvalitet og stil.

God oversikt

Alle modellene av nye i40 er utstyrt med frontlykter som tennes automatisk når det skumrer. Bestemmer du deg for Teknikkpakken, får du kraftige adaptive Bi-Xenon. Dette betyr at lyktene dreier seg etter kjøreretning for bedre synlighet og oversikt i svinger. Nye i40 har også automatisk neddimming når du møter motgående trafikk.

Vær synlig!

De elegant buede baklyktene er ikke bare fine å se på for bilene som kjører bak nye i40 stasjonsvogn, de er også utstyrt med LED-lys for maksimal refleksjon og synlighet. Slik blir du alltid synlig for de som følger etter deg, uansett vær og sikt.

DESIGN

Blikkfang!

Nye i40 kombinerer et stilig, moderne utseende med en sportslig eleganse. Hyundai sitt designspråk Fluidic Sculpture er en spennende miks av dynamiske, strømlinjeformede karosserilinjer med stilrene kurver, skarpe kanter og oppsiktsvekkende eksteriørdetaljer. Denne bilen er et blikfang både på veien og i oppkjørselen foran garasjen. 

Stilfullt interiør

Interiøret i nye i40 er rent, ryddig, elegant og oversiktlig. Hver minste detalj har blitt vurdert fra alle vinkler for å gi en optimal kjøreopplevelse. Fra overflater med førsteklasses finish til seter med elegant og stilfullt trekk – alt du opplever vil ose av kvalitet og gjennomtenkte løsninger.

Romslig kupe

Nye i40 stasjonsvogn har en av de romsligste kupeene i sin klasse, og dette er ingen tilfeldighet. Ingeniørene våre har jobbet hardt for å utnytte hver minste centimeter av den innvendige plassen. Alle passasjerer, uansett hvilket sete de sitter i, har plenty av plass til føtter, skuldre og hodet, og samtidig nok av lagringsplass for bagasje. Oversiktlige og intuitive instrumenter er lett tilgjengelige, og sørger for at hver tur blir så komfortabel som overhode mulig.

Plass til det meste

Nye i40 stasjonsvogn kan vise til et bagasjerom på 553 liter, et imponerende volum i seg selv. Legger du ned baksetene begynner vi virkelig å snakke god plass: På et blunk har du 1719 liter å fylle opp. Ønsker du å skjule bagasjen din for nysgjerrige øyne, trekker du bagasjeromstrekket over på et blunk. Har du hendene fulle? Velger du Plusspakken, åpnes bakluken automatisk hvis du står i nærheten i minst tre sekunder med smart-nøkkelen i lomma.

Følelsen av ro

Uansett om det er følelsen av kvalitet på alle overflater, følelsen av nok plass eller de smarte løsningene, vil nye i40 stasjonsvogn gi deg et førermiljø med maks følelse av avslappethet og ro. Ingeniørene hos Hyundai har også utstyrt bilen med helt spesielle støydempende materialer og et aerodynamisk karosseridesign som minimerer veistøy og lyd fra motoren. Resultatet er en stille, behagelig sone du vil nyte hver eneste gang du setter deg inn.

Hold kontakten

I nye i40 stasjonsvogn kan du alltid holde kontakten, uansett hvilken vei du velger. Samtlige modeller er utstyrt med lyd- og telefonkontroll på rattet, I tillegg til bluetooth-handsfree tilkobling. Dermed kan du både motta samtaler og ringe ut mens du kjører, uten å ta verken hendene fra rattet eller oppmerksomheten fra veien. Du kan også strømme musikk fra en kompatibel mobiltelefon, så du har tilgang til alle favorittlåtene dine hands-free. Velger du Plusspakken er navigasjon og ryggekamera inkludert. Dab+ er standard.

EN BEHAGELIG REISE

Nye i40 stasjonsvogn kommer med utallige smarte løsninger, som sørger for at du fremdeles er opplagt selv etter lange turer. Velger du Plusspakken er elektrisk korsryggstøtte for fører, elektrisk justerbart førersete, varme i baksetene samt oppvarmet ratt inkludert. Teknikkpakken inneholder i tillegg ventilerte seter i skinn. På denne modellen vil forsetepassasjeren også kunne nyte godt av elektrisk korsryggstøtte.

ALLTID BEHAGELIG KLIMA!

Riktig temperatur er alltid viktig for en behagelig kjøretur. Hyundai i40 stasjonsvogn leveres standard med aircondition. Velger du Plusspakken inkluderes automatisk klimaanlegg med to separate klimasoner, slik at sjåfør og forsetepassasjer kan velge temperaturen selv. Du får også med et hendig antidugg system som holder vinduene klare i fuktig vær.

PANORAMA SOLTAK

Nyt følelsen og plassen en kupe full av dagslys gir deg. Nye i40 stasjonsvogn med Teknikkpakken kommer med et elektrisk panoramasoltak med tilt-funksjon som lar deg nyte mest mulig av dagen utenfor, uansett hvor lang eller kort kjøreturen blir.

Elektrisk justerbare seter

Som tilleggsutstyr tilbys i40 med elektrisk justerbare forseter. Med 10-veis justeringsmulighet vil alle finne seg godt til rette på ferden. Førersetet har minnefunksjon slik at flere førere kan lagre sine favorittposisjoner og tilbakestille setet til ønsket posisjon med et tastetrykk.

ARMLENE MED OPPBEVARINGSROM

For din kjørekomfort er nye i40 utstyrt med komfortabelt polstret armlene. Under armlene finnes et romslig oppbevaringsrom, praktisk for å gjemme unna CD’er og andre mindre saker.

KOPPHOLDERE

Lett tilgjengelig i midtkonsollen finner du plass til to vannflasker og andre mindre saker. En skyvbar uttrekksløsning holder ting ryddig og ute av syne.

KJØLING I HANSKEROM

Hanskerommet har kjølefunksjon for avkjøling av forfriskninger under reisen.

Armlene med oppbevaringsrom i baksetet

Nye i40 leveres standard med armlene i baksetet for passasjerenes komfort. Armlene leveres med praktiske flaskeholdere og oppbevaringsrom.

Adaptive bi-xenon med automatisk nedblendbart fjernlys

Som tilleggsutstyr leveres nye i40 med adaptive bi-xenon hovedlys. Lysene følger bilens retning og gir bedre lys i førers synsfelt.

Lysene oppdager automatisk møtende trafikk i mørket, og endrer da automatisk fjernlys til nærlys for å hindre blending av møtende trafikk.

Supervision instrumentpanel

Som tilleggsutstyr tilbys nye i40 med «Supervision» instrumentpanel.En stor fargeskjerm i bilens instrumentpanel gir et brukervennlig og klart informasjonsbilde.

Området gir et utvalg nyttig informasjon blant annet kjøreavstand, gjennomsnittsforbruk, drivstoffrekkevidde og parkeringsassistent.  

Premium lydanlegg med 6 høyttalere med DAB+

Nye i40 levers standard med 6 høytalere som gir en klar og fyldig lydopplevelse. Bilen leveres med DAB+ som standard, cd spiller og tilkobling for MP3 gjennom USB eller AUX.

Musikken kan også streames tråløst gjennom støttende apparater via bluetooth.

Enkel nedfelling av bakseterygg

Brukervennlig og allsidig kan baksetene deles 60:40.Dermed kan du frakte store mengder bagasje og lange gjenstander selv med baksetepassasjerer. Baksetene kan foldes flatt mot gulvet, og en praktisk skinneløsning hjelper deg med å oppbevare din bagasje sikkert.

Som tilleggsutstyr kan det det også leveres elektrisk bakluke som åpnes automatisk når du har hendene fulle og et-greps nedfelling av bakseteryggene.

SIKKERHET

Nye i40 stasjonsvogn utstyrt med en omfattende sikkerhetspakke. i40 stasjonsvogn leveres med kollisjonsputer foran for sjåfør og forsetepassasjer, sideputer for begge forsetene, kollisjonspute for sjåførens knær og sidegardiner i full lengde – totalt syv. Teknikkpakken gir deg også sidekollisjonsputer for baksetene for enda større sikkerhet.

Alt under kontroll

Lange kjøreturer kan bli ensformige og slitsomme. Aktiverer du den automatiske hastighetskontrollen –kan du slappe av og nyte turen, uten å bekymre deg over at du må passe farten. Du kan også bestemme din egen øvre fartsgrense, slik at du kan senke og øke farten uten å kjøre fortere enn du ønsker.

Alle sanser aktivert

Som et hjelpemiddel ved vriene parkeringer, Plusspakken er utstyrt med akustiske front- og ryggesensorer, i kombinasjon med et ryggekamera i touch screen skjermen. Den er også utstyrt med et praktisk låsesystem – når du returnerer til bilen din med nøkkelen i lomma, låses døren opp når du tar på håndtaket. En start/ stopp knapp sørger deretter for at du kan starte turen din umiddelbart uten å ta frem nøkkelen.

Lettere fra A til B

Velger du Plusspakken får du navigasjon – nesten et must i dagens trafikkbilde. Lettvint og smart plassert i touchscreen skjermen (og utstyrt med Traffic Messaging Channel) som varsler om kødannelse foran deg og opplyser om alternative ruter. For å gi deg best mulig rutevalg, får du oppdatering av kartene fra Hyundai MapCare i bilens garantitid ved service på Hyundai-verksted.

Klar for alt

Nye i40 stasjonsvogn er designet for å holde deg trygg, uansett hva som hender. For å oppnå dette, er den utstyrt med en rekke smarte sikkerhetsløsninger. Dette inkluderer blokkeringsfrie bremser og elektronisk bremsekraft-fordeling for økt bremsekontroll, samt et elektronisk stabilitetsprogram som automatisk foretar små justeringer på gass og brems for å gi deg maksimal kontroll og styring.

Bakkestart har aldri vært lettere

Bakkestartassistent er en smart hjelpemiddel som hindrer nye i40 stasjonsvogn fra å rulle bakover når du foretar en bakkestart. Det elektroniske håndbrekket er også utstyrt med en auto hold funksjon, som holder bilen i ro når du tar foten av bremsepedalen og slipper taket med en gang du trykker inn gasspedalen. Effekten av dette er slående: Perfekte bakkestarter hver gang.

Adaptive støtdempere bak

Som tilleggsutstyr leveres nye i40 stasjonsvogn med adaptive støtdempere bak. Dette innebærer at du kan justere støtdempere bak i forhold til veien du ferdes og kan kjøre komfortabelt selv om du ferdes på en humpete hyttevei. Dette betyr at du også kan beholde de samme gode kjøreegenskapene selv om du kjører med tung last eller tilhenger og campingvogn.

Elektrisk stabilitets kontroll

Systemer i nye i40 overvåker kontinuerlig bilens stabilitet og veigrep, slik at en eventuell skrens oppdages. Systemet fungerer slik at det automatisk gjøres nødvendige korreksjoner på hjulene som har dårlig feste for å unngå fare.

Nødbremsassistent

Dersom det oppstår en uforutsett hendelse hvor det er det er påkrevet med en kraftig oppbremsing vil bilen er det viktig med rask reaksjon.

Nye i40 leveres standard med nødbremsassistent som hjelper fører i en kritisk situasjon. Avansert elektronikk beregner veiforholdene og kjøretøyets vektfordeling for å gi optimal bremsekraft for å stanse kjøretøyet trygt på kortest mulig distanse.

filskifteassistent

Som tilleggsutstyr tilbys nye i40 med filskifteassistent. Om kjøretøyet er i ferd med å forlate kjørefelt uten å gi tegn, gjenkjennes dette av filskifteassistenten som gir varselsignal til føreren og går aktivt inn og korrigerer styreretningen. Systemet er en potensiell livredder for en fører som holder på å sovne ved rattet.

Ytelse

Nye i40 stasjonsvogn er utviklet for å gi deg en sikker og avslappende kjøretur, uansett om du kjører på motorveien eller svingete landeveier med familien. Motorene har fått økt ytelse på lave turtall, bedre effekt og lavere forbruk. Modellen med 141hk er tilgjengelig med den nye 7-trinns girkassen med Dual Clutch Transmission (DCT).

Maksimer effekten

Nye i40 stasjonsvogn er utstyrt med vår egen Blue Drive Technology – en løsning som sparer drivstoff, øker effektiviteten og reduserer utslipp. Intelligent Stop & Go stopper motoren når bilen står stille, og starter den igjen når du tråkker inn clutchen.

Girkasser med dobbel clutch

DCT-teknologien gir en rekke fordeler i forhold til en tradisjonell automatisk girkasse, med blant annet CO2-utslipp fra 125g/km, lavere forbruk og raskere girskift. Det fungerer som om to manuelle drivverk er plassert i samme girkasse, begge koblet til motoren med hver sin clutch. Dette gjør at neste gir allerede ligger klart til bruk når du akselererer eller senker farten.

RATTGIR

Nye i40 er utstyrt med rattgir i kombinasjon med DCT automatgir. Med rattgir vil du kunne gjøre raske girskift opp eller ned når du har behov for å forberede en situasjon, for eksempel en forbikjøring eller nedgiring til et lavt gir bratte nedstigninger.

KONTROLL OVER BILEN I ALLE SITUASJONER

Nye i40 er utstyrt med Traction Control slik at du alltid har kontroll selv under vanskelige kjøreforhold. Elektroniske sensorer utligner tapt veigrep og korrigerer kraften på hjulene og forbedrer de allerede imponerende kjøreegenskapene til i40 stasjonsvogn.

KJØREMODUSVALG

Som tilvalg leveres nye i40 med kjøremodusvalg slik at sjåføren kan optimalisere bilens innstillinger ut i fra kjørestil og kjøreforhold.

Sterk og effektiv motor

Den nye motoren i i40 stasjonsvogn byr på mer kraft og dreiemoment. Motorene tilfredsstiller de strenge miljøkravene i Euro6.

Nye i40 leveres med en moderne 1,7 CRDi motor med 140 hk. som kun bruker 0,49 l/mil og har et utslipp bare på 125g CO2 ved blandet kjøring og gir deg kraften du trenger enten du har en sportslig kjørestil eller kjører med tung last.

I kombinasjon med 7-trinns DCT automatkasse gir motoren i nye i40 en perfekt balanse mellom ytelse, lavt forbruk, effektive og sømløse girskift og mer kjøreglede og komfort.
Ønsker du å prøvekjøre Huyndai i40?
KLIKK HER
Share by: