Hyundai i30 Stasjonsvogn

 • Hyundai i30 stasjonsvogn

 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
Kontakt oss på : salg@rbil.no
Ring oss i dag på: 38 00 37 50

Sporty front

Den hexagonale grillen har en modig utforming, er ekstremt lett å kjenne igjen og er et svært stilsikkert midtpunkt i bilens design. Grillen er utstyrt med subtile elementer i krom rundt nummerplaten og Hyundai-logoen.

Sett lys på det mørke

Når natten kommer, er synlighet alt. Derfor kommer nye i30 med kraftige hovedlykter som standard, utstyrt med statiske kurvelys som lyser opp veibanen når du kjører inn i svinger. I30 med plusspakke er nå enda mer opplyst – og gir deg kraftige Bi-Xenon hovedlys som tennes automatisk, med automatisk nivåregulering og Adaptivt Front Lys System som vrir lysene når du svinger, slik at enda større deler av veibanen blir opplyst. Kraftige lyktespylere sørger for at du ser og er godt synlig under hele turen.

Synlighet fra alle vinkler

Baklyktene på nye i30 har blitt redesignet for maksimal lysrefleksjon. Dette er en bil som vil bli lagt merke til og vise vei. På flere måter.

DESIGN

Distinkt design

Uansett hvilken side du ser den fra, har nye i30 en modig, stilsikker og atletisk design. Det særpregede “fluidic design” med sine kurver og buede formspråk, er utviklet spesielt for Hyundai og gir inntrykk av fart selv når bilen står stille. Dette inntrykket får du helt fra den redesignede heksagonale frontgrillen, via de avrundete lyktene, taket og hjulbuene, til måten baklyktene er skulpturert rundt bilens bakluke.

For å utnytte den moderne uttrykket til det maksimale, er nye i30 tilgjengelig i en rekke elegante og oppsiktsvekkende farger, slik at du kan finne akkurat den nyansen som vil passe deg aller best. 

Blinklys i speil

Som tilleggsutstyr levers nye i30 med blinklys i speilene. Et annet designelement som gir preg av eksklusivitet er de undermonterte lysene som lyser opp når du nærmer deg bilen.

Elektrisk innfellbare speil

Som tilleggsutstyr leveres i30 med elektrisk innfellbare speil.

Led kjørelys

Godt synlig i trafikken og et designelement som gir et sporty utseende.

Dørhåndtak

Lys i bilens dørhåndtak ønsker deg velkommen.

SMARTNØKKEL

Som tilleggsutstyr leveres i30 med smartnøkkel.Det betyr at kan låse opp og igjen bilen med nøkkelen liggende i lomma eller veska.

START- / STOPPKNAPP

For biler med smartnøkkel får du inkludert enkel betjening av igangsetting/stopp av motor. Det betyr at du slipper å lete etter nøkkel i lomme eller veske.

MULTIFUNKSJONSRATT

Som standard levers nye i30 med et mykt og sportslig multifunksjonsratt. Her kan du enkelt betjene bilens radio- og telefonfunksjoner, cruicekontroll og styringsmodus med et enkelt tastetrykk

Romslig kupe

Kupen i nye i30 er svært romslig. God plass til fem personer. Det er også plenty av plass i det romslige bagasjerommet – hele 578 liter – og dette kan utvides til 1642 liter med setene lagt ned. Interiøret er laget i myke og slitesterke materialer for din komfort. Instrumenter og betjeningspaneler er intuitivt plassert slik at du alltid har kontroll på bil og omgivelsene.

Enkel nedfelling av bakseterygg

Enkel nedfelling av bakseterygg
Brukervennlig og allsidig kan baksetene deles 60:40.Dermed kan du frakte store mengder bagasje og lange gjenstander selv med baksetepassasjerer. 

Baksetene kan foldes flatt mot gulvet, og en praktisk skinneløsning hjelper deg med å oppbevare din bagasje sikkert.

Som tilleggsutstyr kan det det også leveres et-greps nedfelling av bakseteryggene.

KOPPHOLDERE FORAN OG BAK

Lei av å ha flasker og mindre gjenstander flytende rundt i bilen? I30 leveres standard med beholdere for oppbevaring flaker etc. både foran og i bilens midtarmlene i baksete.

VENTILASJON BAKSETER

For passasjerenes komfort er i30 utstyrt med ventilasjon til baksetene

ELEKTRISK JUSTERBARE SETER

Som tilleggsutstyr tilbys i30 med elektrisk justerbart førersete slik at du alltid finner deg godt til rette på ferden.

Oppvarmede seter

Oppvarmede forseter med varmeregulering er standard er på nye i30. En funksjon som er svært behagelig på kjølige dager.

Armlene med oppbevaringsrom

For din kjørekomfort er nye i30 utstyrt med komfortabelt polstret og regulerbart armlene. Under armlenefinnes et romslig oppbevaringsrom, praktisk for å gjemme unna CD’er og andre mindre saker.

BEHAGELIG KLIMA

Nye i30 levers standard med manuell aircondition.Som tilleggsutstyr leveres bilen med elektronisk klimaanlegg slik at fører og passasjer kan regulere etter sine ønsker

KJØLING I HANSKEROM

Hanskerommet har kjølefunksjon for avkjøling av forfriskninger under reisen.

ANTIDUGG SYSTEM

For din sikkerhet er i30 utstyrt med antiduggsystem som hindrer dannelse av dugg på rutene på kjølige dager.

Premium lydanlegg med 6 høyttalere med DAB+

Nye i30 levers standard med 6 høyttalere som gir en klar og fyldig lydopplevelse. 

Bilen leveres med DAB+ som standard, cd spiller og tilkobling for MP3 gjennom USB eller AUX.

Musikken kan også streames tråløst gjennom støttende apparater via bluetooth.

PREMIUM LYDANLEGG MED DAB+

Bilen leveres med DAB+ som standard, cd-spiller og tilkobling for MP3 gjennom USB eller AUX.Musikken kan også streames tråløst gjennom støttende apparater via bluetooth.

MP3 TILKOBLING

Som standard er i30 utstyrt med tilkobling for MP3 gjennom USB eller AUX.Musikken kan også streames tråløst gjennom støttende apparater via bluetooth.

SUPERVISION INSTRUMENTPANEL

Som tilleggsutstyr tilbys nye i30 med «Supervision» instrumentpanel. En stor fargeskjerm i bilens instrumentpanel gir et brukervennlig og klart informasjonsbilde. Området gir et utvalg nyttig informasjon blant annet kjøreavstand, gjennomsnittsforbruk, drivstoffrekkevidde og parkeringsassistent.

Fra A til B har aldri gått lettere

Nye i30 er proppfull av smart teknologi, og gir deg en rekke hjelpemidler som gjør bilturene dine enklere og bedre. Uansett om det er til butikken eller til en annen landsdel. Nye i30 kommer med et intuitivt og enkelt navigasjons-system med touch display. Du kan velge mellom tre ulike ruter for turene dine – kortest, raskest og mest økonomisk. Underveis vil du motta oppdateringer om veiarbeid og trafikkøer, og gitt muligheten til å legge om ruten hvis det blir nødvendig.

RYGGEKAMERA I SPEIL

Som tilleggsutstyr leveres i30 med ryggekamera. Plusspakken inkluderer speilvisning mens Teknikkpakken inkluderer ryggekamera med visning i bilens 7" skjerm.

REGNSENSOR

Som tilleggsutstyr leveres nye i30 med regnsensor som automatisk igangsetter og regulerer hastigheten på bilens vindusvisker når det registreres vann på frontruten.

INNVENDIG BELYSNING OG SOLBRILLEHOLDER

I bilens takkonsoll finnes kartlampe og solbrilleholder.

ALLTID TIL STEDE OVER ALT

I nye i30 kan du alltid holde kontakten, uansett hvilken vei du velger. Samtlige modeller er utstyrt med lyd- og telefonkontroll på rattet, I tillegg til bluetooth-handsfree tilkobling. Dermed kan du både motta samtaler og ringe ut mens du kjører, uten å ta verken hendene fra rattet eller oppmerksomheten fra veien. Du kan også strømme musikk fra en kompatibel mobiltelefon, så du har tilgang til alle favorittlåtene dine hands-free. Dab+ er standard.

LETTVINT PARKERING

Selv den mest erfarne sjåfør må takle vanskelige parkeringsforhold fra tid til annen. Nye i30 er utstyrt med ryggesensor, som varsler hvis det dukker opp gjenstander du ikke ser i speilet, og har i tillegg ryggekamera med touchskjerm, et hjelpemiddel som gir suveren oversikt når du rygger (leveres som tilvalg).

FULL KONTROLL

Å opprettholde konstant fart på motorveier kan fort bli en rutinepreget øvelse. Hyundai i30 kommer med den perfekte løsningen. Med en gang du aktiviserer den automatiske hastighetskontrollen vil bilen holde nøyaktig den farten du har bestemt, slik at du kan vie din fulle og hele oppmerksomhet til veien foran deg. Du kan også bestemme din egen øvre fartsgrense, slik at du både kan senke og øke hastigheten uten av du overstiger hastigheten du selv har bestemt deg for.

SIKKERHET

5-stjernes sikkerhet

Det er godt å vite at nye i30 har scoret 5 av 5 mulige stjerner i Euro Ncap. Denne frittstående sikkerhetsvurderingen har vurdert nye i30 som en av de tryggeste bilene i sin klasse. Baksetene er utstyrt med ISOFIX-fester for barnestoler, og kollisjonsputen for passasjersetet foran kan kobles ut hvis du ønsker å ha et barnesete plassert med barnets ansikt vendt bakover.

Bilen er utstyrt med 6 kollisjonsputer

Verdifull last fortjener den aller beste beskyttelse. Derfor er nye i30 stasjonsvogn utstyrt med front-, side- og gardinkollisjonsputer, som beskytter både deg og passasjerene dine hvis turen tar en uventet retning. 

Elektrisk stabilitets kontroll

Systemer i nye i30 overvåker kontinuerlig bilens stabilitet og veigrep, slik at en eventuell skrens oppdages. Systemet fungerer slik at det automatisk gjøresnødvendige korreksjoner på hjulene som har dårlig feste for å unngå fare.

Kontroll over bilen i alle situasjoner

Nye i30 er utstyrt med Traction Control slik at du alltid har kontroll selv under vanskelige kjøreforhold. Elektroniske sensorer utligner tapt veigrep og korrigerer kraften på hjulene og forbedrer de allerede imponerende kjøreegenskapene til i30.

CHASSI

Nye i30 er bygget på en forsterket og stiv ramme. Dette gjør bilen svært sikker ved kollisjoner.

SIKKERHETSSPERRE PÅ ELEKTRISKE VINDUER

For å unngå klemskader er de elektriske vinduene utstyrt med sperre som umiddelbart stopper vinduene hvis noe skulle komme i mellom.

BETJENINGSPANEL FOR FØRER

Praktisk plassert på førerdør sitter panel for betjening av bilens vinduer, speil og låser.

Ytelse

Effektivitet hver dag

i30 leveres med en 1.6 liters bensinmotor med manuell girkasse. Hvis du er på utkikk etter en bil skreddersydd for firmabruk og lengre turer, bør du vurdere den effektive 1.6 CRDi Blue Drive diesel-motoren som kommer i kombinasjon med en helt ny 7-trinns DCT automatgirkasse. Blue Drive-modellene er utstyrt med intelligent Stop & Go, en teknologi som sparer drivstoff ved å skru av motoren når bilen står stille, og starter den igjen med én gang du slipper bremsen for å gi gass.

Automatgir med dobbel clutch

DCT-teknologien fungerer som om det er to separate drivverk i én girkasse, hver av dem koblet til motoren med sin egen clutch. Valg av gir og styring av begge clutchene gjøres effektivt og svært presist, hvor oddetalls-girene styres av ett drivverk, og partalls-girene styres av ett annet. Dette muliggjør lynraske girskift, da det neste giret allerede kan ligge klart når det gires. Når du for eksempel ønsker å skifte fra første til andre gir, ligger andregiret allerede klart. Når girveksleren skal foreta skiftet, skjer dette lynraskt ved at én clutch kobles fra samtidig som den andre kobles inn. Den største fordelen ved DCT-teknologien er reduksjon av CO2 og mindre forbruk enn ved tradisjonelle girkasser. I tillegg skjer girskiftene lynraskt, en effekt som øker gleden ved å kjøre.

Ønsker du å prøvekjøre Huyndai i30?
KLIKK HER
Share by: