Gran Santa Fe Varebil

 • Gran santa fe varebil

  Klar for alle forhold

 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
 • Slide Title

  Write your caption here

  Button
Kontakt oss på : salg@rbil.no
Ring oss i dag på: 38 00 37 50

Stort varerom

Grand santa Fe har et praktisk og romslig varerom med plass til innredning, varer og verktøy du har behov i arbeidsdagen din.

Interiør

Dette er en varebil med stilfullt og komfortabelt interiør med materialer i høy kvalitet. Førermiljøet i Grand Santa Fe er blant klassens romsligste og mest komfortable.

Sikkerhet og kraft

En kraftig og drivstoffeffektiv dieselmotor på 2,2 liter og 197 hk gir bilen krefter som gjør kjøreturen behagelig selv med fullastet bil.

DESIGN

Klar for alle forhold
Grand Santa Fe byr på masse komfort både på ulendte skogsveier og på landeveien. I byen er den lettmanøvrert med god oversikt, ryggekamera og parkeringsassistent.  

Xenonlys

Med Xenon hovedlys blir du i stand til å se detaljer som ikke ville vært synlig med konvensjonelle lys. Xenon avgir betydelig kraftigere og lengre lyskjegle uten å forstyrre motgående trafikk. Grand Santa Fe leveres med LED blinklys.

Elektrisk innfellbare speil

Fell inn speilet ved å trykke på en knapp. Speilene er selvfølgelig oppvarmet og har små lys som lyser opp når du skal åpne bilen.

LED 
kombinasjonslykter 
bak

LED kombinasjonslykter gir maksimal synlighet og øker sikkerheten.

Elektrisk 
regulerbare seter

Herlig komfortabelt. Ergonomiske seter for fører og passasjer med justeringsmuligheter for den ultimate komforten. Prøv korsryggstøtten med 4- veis regulering.

Sete med 
minnefunksjon

La Hyundai Grand Santa Fe huske på din favoritt sittestilling med den integrerte seteminnefunksjonen.

SIKKERHET

Føl deg trygg
Grand Santa Fe er en av de sikreste bilene testet av EURO NCAP. Sikkerheten er klasseledede i markedet og fikk selvsagt fem stjerner i testen. Systemet består av side- og gardinkollisjonsputer samt kollisjonspute for knær ved førersetet. Kollisjonsputer har lavere trykk som forhindrer skader som kan oppstå grunnet aktivering av kollisjonsputer.

ESP

Det elektroniske stabilitetsprogrammet (ESP) i Hyundai Grand Santa Fe hjelper bilen å holde sporet når du kjører i sving. Det forhindrer også hjulspinn og skrens ved at systemet aktivt bremser ned hjulene individuelt. Systemet har også 4WD assistanse slik at kraft blir overført til bakhjulene. Dette forsterker effekten av ESP systemet og sikre at bilen holder seg på rett kurs.

Filskifteassistent

Filskifteassistenten er utviklet for å advare sjåføren hvis bilen kommer ut av kjørefeltet. Den gir varsel til føreren i form av vibrering i rattet.

Styrings- og stabilitetskontroll

Styrings- og stabilitetskontrollen overvåker at alle fire hjul har maksimalt grep uansett kjøreforhold.

Syv kollisjonsputer

Vi mener man aldri skal inngå kompromiss med sikkerheten. Syv kollisjonsputer omgir fører og passasjerer ved et eventuell uhell. Grand Santa Fe er utstyrt med en kombinasjon av kollisjonsputer foran og på sidene, samt en kollisjonspute-gardin som dekker både for- og bakset. I tillegg er Hyundai Grand Santa Fe utstyrt med knekollisjpnspute som beskytter førerens bein.

ABS

ABS systemet sørger for maksimal bremsekraft samtidig som det er mulig å styre bilen.

Automatisk lukeparkering

Hyundai Grand Santa Fe gjør lukeparkering til en lek. Med smartparkfunksjonen søker systemet etter parkeringsplass mens du kjører. Når en luke er identifisert, parkerer bilen seg selv uten at du trenger å gjøre annet enn å regulere gass og brems.

Ryggekamera

Ryggekamera gjør parkering og rygging enda tryggere og komfortabelt.

Nedstigningsassistent og bakkestartassistent

Hvis du skal kjøre ned bratte bakker vil nedstigningsassistenten sørge for at bilen holder jevn fart og at hjulene ikke låser seg.

Dekktrykk overvåkningssystem

Hvis lufttrykket i et dekk blir for lavt gir TPMS systemet deg beskjed.

Ytelse

2.2 diesel

Den kraftige 2.2 liters dieselmotoren yter hele 197 hk og har et dreiemoment på utrolige 445Nm. Designet for bedre drivstofføkonomi og mindre støy.

Automatgir

En ekte automatkasse sørger for maksimal komfort.

BILDEGALLERI

Ønsker du å prøvekjøre Huyndai Grand Santa Fe varebil?
KLIKK HER
Share by: